Goral Vodka traditional 40% obj. 0,05l
Popis
Podle mnoha znalců a odborníků je právě Goral Vodka tím nejčistším alkoholickým výrobkem s křišťálově jiskřivým vzhledem, bezbarvou čirostí a příznačnou jemností.
Za vše hovoří množství ocenění, které Goral Vodka získala na soutěžích mezinárodní úrovně.
Goral Vodka zkrátka konkuruje nejprestižnějším světovým Ocenění:
2003
Zlatá medaile Slovak Gold
2007
Drink Expo 2007 (Petrohrad) - Zlatá medaile
Danubius Gastro: "Cena Danubius Gastro" - Ocenění značka kvality SK
BTI: Největší mezinárodní soutěž v USA na půdě BTI (Beverage Testing Institute) v Chicagu. Goral vodka získala stříbrnou medaili jako doporučená lihovina "Highly Recommended"
2008
Drink Expo nebo také International Beverage Forum 2008 z 200 přihlášených vodek získala opět Zlatou medaili
Grant Prix - do této soutěže postupují vodky, které získaly nejvyšší ocenění za posledních 5 let. Grant Prix je nejvyšší soutěž mezi vodkami a Goral Vodka získala letos sošku lva (Zlaté ocenění), což je nejvyšší ocenění mezi vodkami. Stala se tak jedničkou mezi jednotkami!
United Vodka - Goral vodka se přihlásila do prestižní belgické mezinárodní soutěže United Vodka, kde z 600 vzorků postoupila mezi TOP 10, které postupují do Cannes.
United Vodka v Cannes - stříbrná medaile
Čím dosáhla úspěch?
7 × destilovaná a 7 x filtrována.
Dokonalým a přísně střeženým výrobním procesem, používáním nejkvalitnější pšenice a vody s mimořádnou kvalitou z tatranských pramenů, z nichž se 7-klonovou systémem rafinace vyrobí kvalitní velmi jemný líh. Speciální receptura spočívá iv ponechání dostatečného času na vyzrání a zacelení, a také v ostré 7- násobné mikrofiltraci přes přírodní filtrační materiály. Celý proces spočívá v dávné receptuře a dokonalé technologií.
Ani při senzorickém srovnání Goral Vodky s jinými vodkami mezinárodně uznávanou metodou ISO 8587, konaného na půdě nezávislého certifikačního orgánu, nebyly zjištěny rozdíly v jejich smyslových preferencích. Tajemství úspěchu se skrývá v receptuře ze Staré Ľubovňu ...
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.